3й Міжнародний семінар “Edge Computing”

3й Міжнародний семінар “Edge Computing”

07 квітня 2023 року на базі Державного університету “Житомирська політехніка” пройшов 3й міжнародний семінар “Edge Computing”. Цей семінар вже є щорічним, проводиться втретє на базі факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

В роботі семінару взяли участь 32 учасники, які є представниками Технологічного інституту Веллора (Індія), Inner Circle (Нідерланди), Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка,  Житомирського війського інституту імені С.П.Корольова, Національного центру МАН України, Національного університету «Запорізька політехніка», Українського наукового центру інформаційних технологій розвитку, Державної науково-технічної бібліотеки України, та Державного університету “Житомирська політехніка”.

З вітальним словом виступили доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри інженерії програмного забезпечення Державного університету «Житомирська політехніка» Тетяна ВАКАЛЮК, кандидат економічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Олена ДЕНИСЮК.

Результати, які були висвітлені на семінарі у 9 доповідях включали широке коло актуальних питань, пов’язаних з крайовими (граничними) обчисленнями. Усі учасники взяли активну участь в дискусії.

Також наприкінці семінару Тетяна ВАКАЛЮК презентувала новий журнал, що заснований в Державному університеті «Житомирська політехніка» – “Journal of Edge Computing”, запросивши авторів відібраних доповідей, що були представлені на семінарі, подати до журналу розширені та доповнені на 30% статті.

Дякуємо усім учасникам семінару за змістовні доповіді, бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності. Та до нових зустрічей!

Також висловлюємо щиру вдячність Сергію СЕМЕРІКОВУ за можливість долучитись до організації та проведення таких  науково вагомих та масштабних заходів.

Тетяна Вакалюк

Залишити відповідь