Участь у Інтернет-конференції «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні 2020»

Участь у Інтернет-конференції «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні 2020»

Представник наукової школи «Цифрові освітні технології» (Гаврилюк О.Д.) взяла участь у роботі VIII Міжнародної науково-практичній Інтернет-конференції «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні 2020», що відбувалася на базі факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), 14-15 травня 2020 року.

Під час пленарного засідання було заслухано доповіді з питань проблем розвитку цифрової інфраструктури в Україні, робототехніки та практичні приклади підвищення ефективності інформатизації за допомоги робототехніки, впливу надзвичайного стану на динаміку роздрібної торгівлі в Україні. Розглянули досвід реалізації цифровізації освіти на прикладі закладів вищої освіти в Німечинні та Вірменії.

Подальша робота конференція продовжувалася у формі секційних засідань. Представник наукової школи Гаврилюк О.Д. брала участь у роботі Секції 4-5. Інформаційно-комунікаційні технології в поширенні знань. Цифровізація освітньо-наукової діяльності, виступивши з доповіддю на тему «Роль хмарних сервісів в умовах карантину». Також під час роботи секційного засідання розглянули питання щодо впровадження моделі статистичного виробництва в органах державної служби України, технології блокчейн та сфери її застосування, методів та інструментів підтримки синхронної взаємодії в дистанційному навчанні, хмарного сервісу GITHUB та інші.

Усі заходи конференції проводилися дистанційно, з використанням платформи Cisco Webex Meetings.

Дякуємо організаторам конференції за можливість участі у заході та сприянні діяльності молодих учених.

Тетяна Вакалюк

Залишити відповідь