Участь у звітній науковій конференції

Участь у звітній науковій конференції

Представники наукової школи “Цифрові освітні технології” (Вакалюк Т.А. та Коротун О.В.) взяли участь у роботі Звітної наукової конференції, присвяченої 20-ти річчю Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, де виступили з вітальним зверненням від колективу Державного університету “Житомирська політехніка”. 

Інститут є Головною установою з інформатизації НАПН України та провідною в системі освіти України науковою установою, діяльність якої спрямована на проведення фундаментальних і прикладних досліджень щодо розв’язання актуальних теоретико-методологічних і науково-методичних проблем створення, впровадження та застосування програмних і технічних засобів навчання та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

З самого моменту заснування Інститут інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України незмінно досягав усіх поставлених цілей і ставав лише успішнішим. Здатність бачити перспективу, навіть у складні часи, дозволяє Інституту протягом багатьох років успішно вести свої справи, налагоджувати нові зв’язки, і вигідно співпрацювати з партнерами.

Від усієї душі ще раз вітаємо та зичимо науковому складу, співробітникам і здобувачам вищої освіти міцного здоров’я, щастя, подальшої невичерпної творчості, енергії, наукового пошуку.

Тетяна Вакалюк

Залишити відповідь