Запрошуємо до участі у міжнародному семінарі Green IT Hub Workshop

Запрошуємо до участі у міжнародному семінарі Green IT Hub Workshop

GITHub-WS’2020: Green IT Hub Workshop co- operated with
The International Conference on Sustainable Futures: Environmental,
Technological, Social and Economic Matters

 

20 травня
2020 р.

Green ІТ Hub – GITHub-WS’2020 – рецензований міжнародний семінар зі сталих обчислень, на якому висвітлюються результати передових досліджень із сталих обчислень різних напрямів.

До участі в семінарі запрошуються автори матеріалів з усіх аспектів сталих обчислень, що відображають сучасні інженерні та технологічні рішення ери інформаційних технологій у сталому розвитку суспільства.

Green IТ – це теорія та практика екологічно стійких обчислень чи ІТ. Цілі Green IТ схожі на екологію зеленого походження: зменшити використання небезпечних матеріалів, максимально покращити енергоефективність протягом життя продукту, переробляти або біологічно розкладати неіснуючі продукти та заводські відходи. Green IТ важливі для всіх класів систем, починаючи від кишенькових систем до масштабних центрів обробки даних.

Ураховуючи, що саме сучасні ІКТ, інформаційні послуги та комунікації є рушієм змін у різних сферах, запрошуємо до презентації передового досвіду з даного напряму.

Робочі мови семінару: Основною мовою GITHub-WS’2020 є англійська. Матеріали будь-якою іншою мовою будуть відхилені без розгляду. Виступ на семінарі можливий будь-якою мовою за вибором учасника.

Наукові напрямки семінару

  • Сталі обчислення
  • Розробка програмного забезпечення для сталого суспільства;
  • Інформаційні системи та технології у сталому розвитку суспільства
  • Хмарні технології та ІоТ у сталому розвитку суспільства

Усі відомості за посиланням: https://icsf.ccjournals.eu/2020/workshop/git/

Подання матеріалів за посиланням: https://easychair.org/conferences/?conf=icsf2020

Тетяна Вакалюк

Залишити відповідь