Участь в Україно-британському форумі “Досконалість викладання і навчання у вищій освіті”

Участь в Україно-британському форумі “Досконалість викладання і навчання у вищій освіті”

Керівник наукової школи, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри інженерії програмного забезпечення,  Вакалюк Т.А. взяла участь в Україно-британському форумі “Досконалість викладання і навчання у вищій освіті”, який проходив 04.12.2019 р. у м.Києві за підтримки Британської Ради в Україні та Інституту вищої освіти НАПН України.

Під час форуму учасники мали змогу ознайомитися з кращими британськими та українськими практиками, обговорити, що необхідно університетам для вдосконалення викладання та яким чином національна політика сприятиме цьому процесу. 

У межах форуму було представлено багато цікавих доповідей у межах 4 сесій: досконалість викладання як пріоритет розвитку Європейського простору вищої освіти; професійний розвиток викладачів закладів вищої освіти України: стан і потреби; презентація досвіду Великої Британії щодо вдосконалення викладання у вищій освіті; презентація досвіду університетів України щодо професійного розвитку викладачів, та була надана можливість поспілкуватись з спікерами форуму.

У форумі взяли участь ректори, проректори, керівники підрозділів, провідні науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти та експерти, які активно залучені у процес вдосконалення викладання та професійного розвитку викладачів університетів.  

Тетяна Вакалюк

Залишити відповідь