Науково-педагогічні працівники Житомирської політехніки взяли активну участь у Міжнародних конференціях ICHTML 2020 та ICon-MaSTEd 2020

Науково-педагогічні працівники Житомирської політехніки взяли активну участь у Міжнародних конференціях ICHTML 2020 та ICon-MaSTEd 2020

15-17 жовтня 2020 р.  на базі Криворізького державного педагогічного університету пройшла Міжнародна конференція з історії, теорії та методики навчання ICHTML 2020 та Міжнародна конференція з математики, науки та технологій.

Міжнародна конференція з історії, теорії та методики навчання ICHTML 2020 охоплює міждисциплінарні дослідження в галузі освіти, навчання та професійної підготовки, а також теорії та підходи, які використовуються в науках про навчання і суміжних з ними.

Міжнародна конференція з математичної, науково-технічної освіти (ICon-MaSTEd) охоплює дослідження з математики, природничо-наукової та технологічної освіти, а також технологічне вдосконалене навчання, включаючи змішане навчання, електронне навчання, ІКТ оцінка на базі, мобільне навчання тощо.

Проведення конференцій було об’єднано у зв’язку з карантином і було організовано онлайн.

Заходи розпочались з вітального слова ректора Криворізького державного педагогічного університету.

Науково-педагогічні працівники Житомирської політехніки к.т.н., доц., Морозов А.В. та д.п.н., доц. Вакалюк Т.А. були залучені до проведення онлайн секцій.

У конференції також взяли активну участь викладачі Житомирської політехніки, зокрема, їх дослідження представлені на 5 секціях у 9 наукових доробках. Свої дослідження представили доц., д.п.н. Т.А.Вакалюк, к.т.н., доц.  А.В. Морозов, к.т.н., доц. Н.М.Лобанчикова,  к.т.н., доц. А.Г.Ткачук, к.т.н., доц. І.В.Пулеко, к.т.н., доц. О.О.Добржанський, д.п.н. Л.А.Марцева, к.п.н. В.Д.Головня, к.е.н. О.М. Свінціцька, викладачі П.П. Городиський, О.В.Власенко, А.С. Остапчук.

Взявши участь у роботі двох конференцій, викладачі мали змогу не лише  розкрити власні дослідження,  а також взяти участь в обговоренні цікавих проблем.

Варто відзначити високий професіоналізм організаторів конференції, їх доброзичливе ставлення, що заохочують до подальшої співпраці і наукових звершень. Щиро дякуємо організаторам за високий рівень організації та проведення конференцій та за можливість особисто долучитись до такого рівня конференцій!

Тетяна Вакалюк

Залишити відповідь